Ciclosport Navic 400 fiets- en wandelgps

Art.nr. 00021
€229.99
Uitverkocht
1
Productgegevens

Beleef een Bike-Navi, die elke tour tot een absoluut plezier maakt..
De eerste blik op de Navic 400 zal u al inspireren: Het 4 inch display met drukgevoelig aanraakscherm laat u precies zien hoe uw route verloopt, zelfs bij diffuus licht. Maar dat is nog niet alles, want u kunt het scherm eenvoudig configureren, precies volgens uw voorkeuren. Zuivere navigatiefunctie, combinatie-indicatie met snelheid of resterende afstand, de aanpassing is zeer eenvoudig en absoluut intuïtief.

Of u nu overdag naar kantoor pendelt, 's avonds een ritje maakt op uw favoriete route of in het weekend een lange tocht maakt, u kunt het display met minimale inspanning en heel intuïtief naar wens configureren. Het compacte apparaat is natuurlijk ook uw ideale metgezel tijdens wandelingen. Als u de navigatiefunctie activeert, toont een grote pijl permanent de richting en de aankomende richtingsveranderingen. In de zuivere navigatiemodus ziet u een scherp en gemakkelijk te lezen kaartfragment voor u, dat u alle belangrijke details in het gebied laat zien - inclusief een duidelijke richtingspijl.

Zoals bekend en geleerd van het autonavigatiesysteem kan de thuisfunctie op de Navic 400 worden geactiveerd: De snelste route naar het huisadres wordt onmiddellijk weergegeven. Ook in het Navi-Comfort-Pakket: De "tour suggestie functie". Wanneer een start en bestemming worden ingevoerd, berekent de Navic 400 een route waarvan de gebruiker het profiel vooraf kan bepalen. Hier kunt u maximale afstand, hoogtewinst en het type grond combineren om het gewenste routeprofiel te creëren - de ultieme verrassingstour.

De Navic 400 verwerkt afgewerkte routes, die vrienden u als gpx-datarecords ter beschikking stellen of die u van toerportalen downloadt, absoluut moeiteloos: U hoeft alleen maar de gegevens te uploaden via de datakabel en de GPS-gegevens van de tour worden opgeslagen in de tour directory en kunnen met een druk op de knop worden opgeroepen. Een ander onovertroffen voordeel van de Navic 400 is het kaartmateriaal, een mix van Open Street Map en Falk en met exacte hoogtelijnen van Kompass. De aankoopprijs is inclusief alle reguliere kaartupdates, zodat u nooit meer hoeft te betalen voor kaartupdates.

Bewaar dit product voor later